Selecteer een pagina

Diensten

Boekhouding

Als ondernemer ben je verplicht een boekhouding bij te houden. Op de eerste plaats geeft de boekhouding inzicht. Je weet precies hoe jouw onderneming er financieel voorstaat. Daarnaast is de boekhouding ook de basis voor diverse periodieke belastingaangiften. Daarom worden er door de Belastingdienst ook de nodige eisen gesteld aan een deugdelijke administratie.

 

jaarrekening

Jaarrekening en publicatiestukken

Een goed opgestelde jaarrekening geeft inzicht in de financiële positie van jouw onderneming. In één oogopslag kun je zien wat je dat jaar hebt verdiend en hoe je er financieel voorstaat. Na afloop van het boekjaar zal ik de jaarrekening voor je opstellen en indien gewenst persoonlijk met je doornemen. De jaarrekening is tevens de basis voor de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Daarnaast kan Admin & Eve voor B.V.’s ook de jaarlijkse publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel verzorgen.

 

belasting

Belastingaangiften

Problemen met de Belastingdienst, die kunnen beter worden voorkomen. Een tijdige en correcte aangifte is dan ook erg belangrijk. Of dit nu gaat om de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Door een gedegen inzicht in jouw administratie en actuele kennis van de fiscale wetgeving, verzorg ik je aangiften waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de (aftrek)regelingen voor particulieren en ondernemers die van toepassing zijn.

 

salaris

Salarisadministratie

Voor ondernemers die personeel in dienst hebben kan Admin & Eve de salarisadministratie verzorgen. Maandelijks worden de salarisberekeningen uitgevoerd waarbij rekening gehouden wordt met de voor iedere branche geldende wet- en regelgeving. Tevens zorg ik ervoor dat de aangiften loonbelasting en, indien van toepassing, de opgaven aan het pensioenfonds tijdig en correct worden ingediend. Iedere maand ontvang je de betaallijst en aangifte loonbelasting per mail. Het enige wat je zelf nog moet doen is het salaris en de loonbelasting betalen.