Selecteer een pagina

Over Evelien

Mijn naam is Evelien van der Hulst – de Vreugd. Ik ben sinds 1 januari 2011 eigenaar van administratiekantoor Admin & Eve. Na meer dan 20 jaar werkervaring te hebben opgedaan in uiteenlopende functies op het gebied van accountancy en financiële bedrijfsvoering, was het in 2011 tijd om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en mijn eigen administratiekantoor te starten.

Mijn voornaamste drijfveer was, en is nog steeds, dat ik met de door mij opgedane kennis en ervaring, andere ondernemers graag wil ondersteunen bij het op orde brengen en houden van hun financiële administratie. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op zaken waar ze goed in zijn en waar hun kracht en passie ligt zonder zich zorgen te hoeven maken over hun boekhouding.

Dit alles doe ik op mijn eigen informele wijze, waarbij ik mijn klanten de persoonlijke aandacht kan geven waar ze zich prettig bij voelen.

Ben je benieuwd naar mijn dienstverlening tegen een scherp tarief? Of ben je niet tevreden over jouw huidige boekhouder of administratiekantoor?

Neem dan contact op via het contactformulier of bel direct met 06 – 44884869.

Ik sta je graag te woord. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend!